Servicii rafturi

Proiectare si furnizare in domeniul intregii game de sisteme de rafturi pentru depozitari interioare si exterioare.Urmarind realizarea unui concept functional al spatiului de depozitare, a unei organizari optime a acestuia, precum si crearea unei dimensiuni eficiente in domeniul depozitarii industriale si a manevrarii produselor, societatea noastra beneficiaza de suportul unei echipe de tineri profesionisti precum si de logistica necesara gasirii celei mai convenabile solutii pentru beneficiarii nostri. Pentru a mentine la standarde inalte serviciile cu care sunt obisnuiti clientii nostri, colaboram cu renumiti producatori externi, cu care am stabilit in timp relatii excelente si de care suntem sustinuti in eforturile noastre.

CONSULTANTA

Experienta si cunostintele acumulate va pot fi un suport solid in realizarea unor noi proiecte dar si in adaptarea depozitelor existente in conformitate cu noile normative europene.

PROIECTARE

Specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie pentru spatiul dumneavoastra de depozitare.

MONTAJ

Asiguram montajul si punerea in functiune cu personal calificat.

MUTARI DEPOZITE

Asiguram demontarea, transportul si asamblarea rafturilor din depozitul dumneavoastra in noile locatii.

SERVICE SI ACTIVITATI POST-GARANTIE

Dupa fiecare an de functionare a sistemului de rafturi efectuam o inspectie . Scopul este acela de a constata starea sistemului de rafturi . Efectuam aceasta inspectie indiferent de termenul de garantie.