Baterii de tractiune

homeBateriile de tractiune Battery Suppliers ofera un inalt nivel de putere si fiabilitate pentru toate aplicatiile cu industriale unde sunt folosite, de la echipamente electrice de manipulat sarcini mici si utilizare redusa in timp pana la aplicatii “heavy-duty” cu flux continuu.

De ce Battery Suppliers

Elementii Battery Suppliers asigura o eficienta marita in procesul de descarcare, eficienta datorata componentelor constructive ale placilor pozitive; dimensionarea placilor negative si pozitive a fost optimizata considerandu-se volumul carcasei. Procesul de umplere a placilor pozitive a fost imbunatatit. Toate aceste imbunatatiri tehnice au permis o crestere a capacitatii elementilor pastrandu-se aceleasi dimensiuni exterioare. Gama de acumulatori de tractiune Battery Suppliers propune o eficienta superioara prin folosirea celui mai inalt nivel tehnologic. Elementii, construiti sub standardele DIN si BS respecta standardele europene armonizate DIN/EN 60254 si IEC 254-2.

energy_plus_poza_1Constructia elementilor

Toti elementii Battery Suppliers folosesc tehnologia PzS. Electrozii pozitivi sunt placi tubulare (PzS) a caror componente avansate confera o eficienta crescuta. Separatoarele sunt de tip microporos. Cutia si capacul sunt din polipropilena rezistenta la diferente de temperatura si impact; cutia este sudata-izolata la cald pentru evitarea aparitiei scurgerilor de electrolit.

Bornele

Constructia bornelor nu permite scurgerea electrolitului.

Conectorii

energy_plus_poza_2Elementii sunt inseriati prin legaturi flexibile complet izolate fara halogen. Prinderea legaturilor prin surub permite schimbarea facila si rapida elementilor.

Busoanele

Elementii se echipeaza cu busoane cu marcajul nivelului de electrolit. Acestea permit evacuarea adecvata a gazelor la incarcare si confera siguranta la formarea “valurilor” de electrolit in interiorul elementilor in timpul utilizarii.

Capacele

Capacele sunt construite cu orificii pentru instalarea sistemului de circulare electrolit; acestea pot fi folosite si pentru testele cu senzorii de temperatura.

energy_plus_poza_3Aqualevel (umplere automata a elementilor) OPTIONAL

Sistemul Aqualevel face posibila umplerea la nivel a tuturor elementilor unei baterii dintr-un punct central. Busoanele cu constructie speciala asigura nivelul optim de umplere cu electrolit si, de asemenea permite masurarea densitatii electrolitului. Sistemul Aqualevel poate fi montat la fabrica sau la locul de utilizare a bateriei.

Sistemul de circulare a electrolitului OPTIONAL

Sistemul de circulare a electrolitului oferit de TVH consta intr-un sistem de conducte fixate in elementi; o pompa trimite prin aceste conducte un debit de aer scazut care creaza un flux de aer in elementi. Acest sistem permite evitarea stratificarii electrolitului, fapt ce optimizeaza procesul incarcarii.