Administrare flote

Controlul costurilor: Administrarea parcului

A dispune intotdeauna de cele mai noi standarde din punct de vedere tehnic inseamna a investi in acest lucru. A fi prea departe de aceste standarde este de asemenea costisitor. Ceea ce este important, este a gasi calea de mijloc – nu schimbarea radicala si care implica costuri ridicate, ci o modificare succesiva si care sa protejeze capitalul. Solutia moderna si eficienta: Administrarea flotei prin intermediul LOGISTIC SOLUTIONS.

Noi preluam si optimizam intregul d-voastra parc de utilaje indiferent de marimea acestuia

Ce veti obtine

  • Reducerea costurilor cu administrarea si personalul
  • Siguranta a costurilor pe termen lung
  • Innoirea si optimizarea parcului prin protejarea investitiei si a costurilor
  • Se evita obligativitatea din punct de vedere financiar prin investitie
  • Sporirea disponibilitatii si eficientei flotei
  • Scaderea costurilor prin servicii complete si preluarea parcului
  • Flexibilitate ridicata

Preluarea parcului de catre noi asigura optimizarea costurilor, si va permite concentrarea asupra competentelor d-voastra principale. Modul nostru de operare include patru pasi.

Faza I: Analiza

Efectuam impreuna cu clientul o analiza a necesitatilor si preluam, conform acesteia, parcul de utilaje in sistemul nostru.

Faza II: Elaborarea de concepte

Din rezultate vom elabora conceptul dumneavoastra de parc specific. Un plan de schimb individual va arata concret, care dintre utilaje va fi in continuare utilizabil de dumneavoastra, cand va trebui inlocuit – sau daca va fi scos din functiune total.

Faza III: Implementare

Stabilirea detaliilor contractuale si implementarea. Prin aceasta clientul avand si garantia legalitatii.

Faza IV: Utilizare

Dumneavoastra va vindeti intreagul parc societatii noastre. Din acest moment noua ne revine si responsabilitatea pentru starea de functionare a acestuia. Dumneavoastra folositi utilajele, noi le administram si le intretinem.