Transpalete electrice cu catarg Yale

yale-transpaletecatarg-300MC 10-15 (1,0 t – 1,5 t)
Seria transpaletelor MC este ideala atunci cand stivuirea marfurilor pe rafturi joase si medii este limitata la cateva ore pe zi.
Acest tip de echipament este potrivit pentru depozite mici, aplicatii ce se desfasoara la mezaninul unor cladiri si depozite frigorifice.

MS 10-16 (1,0 t – 1,6 t)
Transpaletele electrice din seria MS reprezinta o solutie cu costuri scazute pentru operatiuni medii si ample, design-ul ergonomic oferindu-i operatorului un mediu confortabil si productiv de munca.

MS 12S-15S (1,25 t – 1,5 t)
Transpaletele electrice din gama MS au fost proiectate pentru a fi utilizate in aplicatii ce presupun deplasarea marfurilor pe distante mari in cadrul depozitelor.
Design-ul compact al acestor echipamente permite deplasarea pe culoare de lucru inguste oferind operatorilor un mediu confortabil de lucru.

MS 12X-15X (1,25 t – 1,5 t)
Caracteristica principala a transpaletelor din seria MSX este aceea ca sunt combinate manevrabilitatea transpaletelor fara platforma pentru operator cu viteza transpaletelor cu platforma.
Modelele de transpalete din aceasta gama sunt prevazute cu catarge ce asigura o buna vizibilitate, control pentru ridicare si coborare, reducere vitezei la efectuarea virajelor.